Hoe koppel ik een lerarenkit aan mijn klas?

Wanneer je een klas aanmaakt, word je in stap 2 gevraagd om een lerarenkit aan je klas te koppelen. In deze stap kun je een keuze maken uit alle lerarenkits die je al geactiveerd hebt of je kunt een nieuwe lerarenkit activeren via de link onderaan het pop-upschermpje.

Heb je al een bestaande klas waaraan nog geen lerarenkit is gekoppeld? Doorloop dan de volgende stappen:

1. Ga via ‘Mijn klassen’ naar de klas waaraan je een lerarenkit wilt koppelen.
  2. Op de klaspagina zie je onder het kopje ‘Lerarenkits’ een grote +-knop.
  3. Wanneer je op het +-teken klikt, verschijnt er een pop-upschermpje waarin je een keuze kunt maken uit al je geactiveerde lerarenkits. Ook kun je een nieuwe kit activeren.
Mogelijk gemaakt door Zendesk