Hoe kan ik een lerarenkit gratis testen?

Leerkrachten secundair onderwijs kunnen voor een aantal methodes gratis een sneak preview van de lerarenkit activeren.

• Ga naar 'Mijn lerarenkits' en dan naar 'Catalogus'. Hierin vind je alle lerarenkits van Plantyn (die je nog niet hebt geactiveerd).
  • ­Klik op de knop sneak preview bij de lerarenkit die je wil inkijken.
  • De lerarenkit staat nu gedurende 90 dagen bij jouw lerarenkits.

De sneak preview laat je de volledige structuur van de lerarenkit zien en geeft je de kans om documenten bij één dossier te openen en te verkennen. Een handige teller toont je steeds hoeveel dagen je de sneak preview nog kan openen.Tut_-_Hoe_kan_ik_een_lerarenkit_gratis_testen_2.jpg