Update 03/03/2017

Beste iOmniwize/iKklik gebruiker,

Met deze update werden volgende problemen opgelost:

- Klasscreening:

• Resultaten van AVI zijn terug zichtbaar bij de begeleidingstypes in het individueel dossier.
  • Een reactie kan gewijzigd worden in het individueel dossier.
  • Een opmerking kan toegevoegd en opgeslagen worden in het individueel dossier van een leerling.
  • Als er een klas geselecteerd wordt, wordt nu de juiste leerling getoond.

- KVS:

• De graadklas kan een onderverdeling maken voor 4 jarige kleuters.

- LVS:

• Resultaten van gedubbelde leerlingen komen terug overeen met de volgrooster.

Volgende functionaliteiten werden toegevoegd of aangepast:

- Rapporten:

• Het opslaan knop bij het koppelen van formulieren staat nu bovenaan

• Het is voortaan mogelijk om een eindtotaal op een kommagetal te laten eindigen
  • Mits er een puntcode wordt toegevoegd aan een standaardrapport, verschijnt volgende foutmelding:

“Nieuw toegevoegde puntcodes worden niet afgedrukt als u gebruik maakt van de standaardrapporten.xsl!”

Met vriendelijke groeten,
Het iOmniwize team.