Update 11/08/2017 - Schooljaarovergang is ingezet!

Beste Scoodle-gebruiker,

• De schooljaarovergang is ingezet. Tot 1/9 kan je je oude klassen nog bekijken, maar je kan ze niet meer bewerken. Wanneer je nieuwe klassen aanmaakt, geldt dit voor het nieuwe schooljaar. "Spannend!"
  • De drie grote knoppen op de landingspagina (scherm dat je te zien krijgt na inloggen) zijn vervangen door een overzicht van je geactiveerde lerarenkits. Zo hoef je minder te klikken om je materiaal te openen! "Handig!"
  • De knoppen 'Mijn lerarenkits', 'Mijn klassen' en 'Mijn jaarplannen' staan voortaan als tabs bovenaan het scherm. "Duidelijk!"
  • Aangezien de agenda in het secundair onderwijs niet zo veel gebruikt werd, is deze niet meer beschikbaar. De jaarplannen daarentegen vind je wel nog terug.

Scoodle secundair onderwijs wil nog meer inzetten op het ontwikkelen van kwaltitatief online lesmateriaal. Dit wordt dus zeker vervolgd!

Alvast veel succes met de start van het nieuwe schooljaar!
Het Scoodle-team