Uuraanduiding

Een uuraanduiding is één van de "gereedschappen" in de Scoodle toolbox. Gereedschappen plaats je in de agenda door ze erin te slepen.

Door een uuraanduiding in je agenda te slepen, maak je lesblokken. Wil je de uren in je klasagenda wijzigen, dan kan dat op 2 manieren:

1. Via de Toolbox:
    • Klik op de knop "Uuraanduiding" in de Toolbox (hou de muisknop ingedrukt) en sleep die naar de plaats in je agenda waar je een extra blok wil maken. Laat de muisknop los en het extra blok is gemaakt.

2. In de agenda zelf:
    • Door op de lijn van een uuraanduiding in de agenda te klikken en de muisknop ingedrukt te houden, kan je die uuraanduiding verslepen en aanpassen. Laat de muisknop los en de uuraanduiding is aangepast.