Detail leerplandoel raadplegen

Het detail van een leerplandoel bevat

• de context van het doel binnen het leerplan;
  • de beheersingsniveaus;
  • de didactische tips;
  • en de gekoppelde eindtermen bij het leerplandoel.

Detail leerplandoel raadplegen via een gekoppeld doel

• Vanuit de agenda, dubbelklik op een les om deze te openen.
  • Het detail van een leerplandoel is beschikbaar via het vergrootglas naast een gekoppeld leerplandoel.
  • Vink eventueel de eindtermen aan die je behandelt in je les. Kies voor "Sluiten en bewaren".

Detail leerplandoel raadplegen via "Overzicht leerplandoelen"

• Vanuit de agenda, dubbelklik op een les om deze te openen.
  • Klik op de bewerk knop naast Leerplandoelen. In het scherm verschijnt nu de knop "Overzicht Leerplandoelen". Klik op deze knop om de leerplandoelenzoeker op te roepen
  • Via de mappenstructuur links, navigeer je door het juiste onderwijs-type, vak en leerplan. Rechts verschijnt de lijst met leerplandoelen. Om het detail van het specifieke leerplandoel te raadplegen, klik je op het doel.
  • Vink eventueel de eindtermen aan die je behandelt in je les. Kies voor "Sluiten en bewaren".