Je agenda plannen met behulp van het jaarplan

Heb je in je profiel jaarplannen gemaakt voor jouw lessen, dan vind je op basis hiervan suggesties in je agenda in de tab 'Lesfiches' links in het scherm.

Onder 'Mijn geplande fiches' vind je per jaarplan:

• in het rood: de fiches van de voorbije weken die je nog niet hebt ingeplan
  • de fiches die voor deze week zijn ingepland in je jaarplan
  • de fiches van de komende 2 weken.

Wil je één van deze fiches uit de suggesties verwijderen? Klik op het vuilnisbakje ernaast. Zo verwijder je de fiche uit de suggestielijst, niet uit het jaarplan zelf.

In de week waarin de fiche volgens je jaarplan was ingepland, vind je terug hoe vaak die fiche voor die klas in jouw agenda is ingepland.