Je lerarenkit activeren

Om een lerarenkit te activeren, heb je een Scoodle-account nodig. Hoe je dit aanmaakt lees je hier.

Meld je aan op www.scoodle.be en klik op 'mijn lerarenkits'.

Daarna klik je rechtsboven op de knop 'activeren'.

Typ de code in en vergeet niet om de gebruiksvoorwaarden te accepteren. Nu heb je toegang tot al het materiaal in de lerarenkit. Neem snel een kijkje door op de cover te klikken!

Let op! Een activatiecode hoef je maar 1 keer te activeren, ofwel op Scoodle ofwel op Knooppunt. Je krijgt op beide sites toegang tot je materiaal.

Mogelijk gemaakt door Zendesk