Waar vind ik het lesmateriaal dat mijn leerkracht deelde?

Wil je lesmateriaal bekijken dat je leerkracht met je deelde? Voeg dan eerst de activatiecode van je boek en je klascode toe aan je Scoodle-account.

Wanneer je dit gedaan hebt, zal je onder Gedeelde bestanden het materiaal terugvinden dat je leerkrachten met jou willen delen.

Bij mijn klassen vind je de gedeelde materialen per klas terug.

Na een tijdje zal het materiaal van je homepagina verdwijnen. Wil je het opnieuw bekijken? Klik dan op lesmateriaal bij de juiste klas. Je vindt het document terug onder het hoofdstuk waar het bij hoort.

Opgelet! Je hebt misschien al gemerkt, dat je je digitale materiaal zowel op Knooppunt als in Scoodle kan bekijken. Bestanden die je leerkracht met jouw klas heeft gedeeld, vind je enkel op Scoodle terug, niet op Knooppunt.