Wat is het formaat van de etiketten van AmbraSoft?

In het beheer (AmbraSoft) op het tabblad ‘Onze leerlingen’ kan u via de knop ‘Etiketten school afdrukken’ etiketten afdrukken voor de leerlingen (met login gegevens).

Het formaat van deze etiketten is Din A4 2 X 7 (14 etiketten per vel).
Breedte en Hoogte van een etiket: 105 mm X 42,3 mm

Voorbeeld: Avery 3653 of Herma 4674

Opgelet!

Wanneer je een pdf afdrukt, kan je een paar opties moet kiezen.

Je moet hier zeker de optie ware grootte kiezen (dit is niet bij alle printers de standaard optie). Zo wordt de verhouding van de etiketten niet gewijzigd.

Controleer bovendien of het papierformaat op DIN A4 staat.