Ik zie mijn klas niet in de rapportmodule?

Het is mogelijk dat een leerkracht wél rechten heeft op een klas in gegevens leerlingen, maar niet in de rapportmodule. Deze instelling gebeurt namelijk op een andere plaats!

De beheerder gaat naar Rapporten leerkrachten / vakken en proeven / toekennen leerkrachten en kiest links de naam van de leerkracht. Wanneer je in de rechterkolom geen vakken ziet verschijnen, moeten deze nog gekoppeld worden. Kies een klas, vink het vakje voor 'cursussen' aan en klik op 'wijzigingen opslaan'.

Voor een turnleerkracht/ leerkracht levensbeschouwelijk vakken kan je gemakkelijker werken via ‘Volgens cursus’.