Stap 4: Vul de dossiers van je leerlingen aan

In de rubriek ‘Gegevens leerlingen’ kan je formulieren toevoegen voor ‘individuele’ leerlingen via de knop ‘Item toevoegen’ en voor een hele klas via de knop ‘Toevoegen voor klas'.

Wanneer je de knop ‘Toevoegen voor klas’ gebruikt wordt aan alle leerlingen van de klas het formulier toegevoegd met dezelfde waarden die je opgeeft. Alle leerlingen hebben voor dit formulier initieel dezelfde waarden.

Wanneer je op een later tijdstip voor één leerlingen het formulier gaat bewerken. Zullen de aanpassingen enkel toegepast wordt op deze ene leerling.

Klassikale aanpassingen zijn dus na het toevoegen van een formulier aan een klas niet meer mogelijk.