Update 08/02/2017 - Wat verandert er in Scoodle?

Beste Scoodle gebruiker,

Omdat wij Scoodle regelmatig willen upgraden zal er op woensdag 8 februari een belangrijke update van Scoodle gepland worden die Scoodle visueel in een nieuw jasje zal steken. Hieronder alvast een voorsmaakje van de vernieuwingen!

1. Een nieuw dashboard

Wanneer je straks inlogt, zie je direct drie iconen op het scherm:

1. Mijn lerarenkits
  2. Mijn klassen
  3. Mijn planning

In Mijn lerarenkits vind je al je digitaal lesmateriaal. Je kan hier ook je nieuwe lerarenkits activeren en alle gratis demokits uit onze catalogus bekijken.

In Mijn klassen maak en beheer je jouw klassen. Ook de oefenresultaten van je leerlingen vind je hier netjes bij elkaar.

Mijn planning bevat je agenda, de lesfiches, uurroosters, jaarplannen en leerplannen. Hieraan is niets veranderd.

2. Een nieuwe manier om klassen aan te maken en te beheren.

We hebben het werken met klassen en het bekijken van de oefenresultaten van je leerlingen heel wat intuïtiever gemaakt. Klik gewoon op het grote +-teken om een nieuwe klas aan te maken.

Werk je met een klascode? Gebruik dan ons stappenplan dat je vindt op iedere klaspagina en dat je gewoon kunt downloaden, printen en uitdelen aan je leerlingen. Zo kunnen zij meteen aan de slag.

Een flinke verbetering: het resultatenoverzicht van de digitale oefeningen. Zodra je leerlingen beginnen te oefenen, zie je de resultaten direct onderaan iedere klaspagina terug. Hier kun je ook doorklikken naar zeer gedetailleerde overzichten per klas of per leerling.
Met vriendelijke groeten,
Het Scoodle team.