Stap 1: Voeg vakken of activiteiten toe aan je klassen

Voor je van start kan gaan met je agenda, moet je eerst leergebieden toevoegen aan je klassen.

1. Ga naar je profiel en kies mijn klassen.

2. Klik op het bewerkpotloodje naast je klas. Wanneer je je klas hier niet ziet staan of wanneer er een foute klas verschijnt, dien je contact op te nemen met de iOmniwize-beheerder van jouw school. Hij of zij kan de klassen aanpassen in het gebruikersbeheer.

3. Selecteer een leergebied en klik op '+'.

4. Kies een leerplan en een methode. Door dit te doen, worden de doelen van je lesfiches automatisch gefilterd. Ook wanneer je niet met een methode werkt is dit handig.

5. Doe dit voor elk leergebied en klik op bewaren.