Een les uit de agenda van een collega kopiëren

Er bestaat geen knop om de agenda van een collega met 1 klik te kopiëren. Je kan dit wel les per les doen.

Stap 1: Selecteer je eigen agenda én de agenda van je collega.

Stap 2: Ga op een les staan en hou je linkermuisknop wat langer ingedrukt. Laat los.

Stap 3: Klik op toepassen.

Stap 4: Vink de agenda van je collega terug uit.

Stap 5: De les staat nu ook in jouw agenda. Je kan ze verplaatsen door ze te verslepen. Ga naar het lesblok, hou je linkermuisknop ingedrukt en verplaats ze naar een andere plaats in de agenda.