Update 04/04/2017 - Aanpassingen in Scoodle

Beste Scoodle-gebruiker,

Hieronder vind je een overzicht van de aanpassingen in Scoodle.

• Bij elke klas kan de leerkracht een handleiding downloaden waarin de klascode van deze klas automatisch wordt toegevoegd.

• Vanuit de catalogus kan je terug navigeren naar je lerarenkits.
  • Wanneer je materiaal in je lerarenkit zoekt via de zoekfunctie, worden alle resultaten uit de hele lerarenkit getoond. Nadien kan je een bepaalde map selecteren.

Met vriendelijke groeten,
Het Scoodle-team.