Update 24/04/2017 - Nieuwe aanpassingen in Scoodle

Beste Scoodle-gebruiker,

Met deze update werden volgende functionaliteiten toegevoegd of aangepast:

• De oefeningenknop is steeds zichtbaar in de Scoodle-klas, ook wanneer er nog geen oefeningen gemaakt werden.

• Het knopje 'wat zien mijn leerlingen' werd hersteld. Hierdoor kan je heel snel zien welk lesmateriaal zichtbaar is voor je leerlingen.

• Bij lesmateriaal kan je de verschillende documenten gemakkelijk (multi)selecteren met de ctrl-toets.

• Het is voortaan mogelijk om eigen materiaal te verwijderen op een tablet of iPad.

• Het probleem met het toevoegen van eigen materiaal in een lesfiche werd opgelost.

Met vriendelijke groeten,
Het Scoodle-team.