Hoe zet je klassen over op het einde van het schooljaar?

het is het einde van het schooljaar en de leerlingen mogen naar hun nieuwe klas overgeplaatst worden.  Dit zijn de uit te voeren stappen:

• Ga eerst terug naar het oude schooljaar 2016 -2017 via het instellingen-icoontje rechts bovenaan.

• Bij ’Schooljaar’ kies je voor ‘Klassen overzetten einde schooljaar’

• Selecteer links een klas waarvan je de leerlingen wilt
    overzetten naar een andere klas in het nieuwe schooljaar.
    Alle leerlingen van die klas verschijnen nu in het kader.

• Selecteer rechts de klas in het nieuwe schooljaar waarnaar je de leerlingen wilt overzetten.
  • Zet de gewenste leerlingen over.

In onderstaande handleiding vindt u de uitgebreide stappenplan terug: