Hoe voeg ik een nieuwe leerkracht toe?

Weet je al welke leerkracht er in september start, geef hem of haar alvast toegang tot iOmniwize of iKklik door het account te activeren in het nieuwe schooljaar.

Hierbij het stappenplan om aan de slag te gaan:

• Alvorens je begint, controleer eerst of je in het juiste schooljaar 2017-2018 staat:

• Klik op het tabblad leerkrachten en externen

• Klik op het groene plusteken om de leerkracht toe te voegen

Opgepast! de gegevens van de leerkracht moeten volledig juist zijn. Let hier dus op dat de geboortedatum en/of rijksregisternummer overéén komen, zoniet? Dan maakt het systeem een nieuw account aan, waardoor de leerkracht 2 verschillende gebruikersaccounts krijgt binnen dezelfde scholengemeenschap.

Vervolgens moet er voor de leerkracht nog een account in iOmniwize aangemaakt worden.

• Je gaat naar menu - gebruikersbeheer - acties en klik vervolgens op nieuwe gebruiker toevoegen.