Wat gebeurt er met de schooljaarsovergang?

Wanneer de beheerder en/of het schoolsecretariaat alle nodige stappen heeft uitgevoerd moet ook iOmniwize/iKklik aan de slag. Vanaf midden augustus wordt het nieuwe schooljaar geïnitialiseerd in het programma.

Via een pop-up word je hiervan bericht.

Maar wat betekent dit voor gebruikers?

• Uurroosters van vorige jaren worden overgenomen. Let wel op als leerkracht is het NIET aangeraden om nu al je agenda te maken, aangezien het agenda niet mee overgenomen wordt. Na midden augustus zal je ook je weekrooster kunnen inplannen.

• Lesfiches uit het vorige schooljaar worden automatisch mee overgezet.  De leerkracht kan hier kiezen om nieuwe lesfiches in het vorig of nieuwe schooljaar aan te maken.