Hoe koppel ik Scoodle en Smartschool?

Koppel je Smartschoolaccount via 'Mijn profiel' - 'Gekoppelde accounts'.

Wat zijn de voordelen van Scoodle + Smartschool?

• Je kan je leerlingen uitnodigen via Smartschool. Via een bericht in Smartschool krijgen ze met één klik toegang tot de klas en het lesmateriaal. Wanneer ze nog geen account hebben, wordt dit automatisch aangemaakt. Ze hebben de activatiecode uit hun boek dus niet meer nodig en moeten hun account ook niet meer bevestigen via hun e-mailadres.
  • Je kan het jaarplan van je methode importeren in Smartschool.
  • Je opent je lerarenkit en klassen rechtstreeks vanop je Smartschool dashboard. Om dit te kunnen doen, dient de Smartschoolbeheerder dit wel te activeren. Dit doet hij op twee plaatsen in de algemene configuratie.
    • Algemene configuratie > licenties > Scoodle aanvinken
    • Algemene configuratie > startpagina > widget op startpagina plaatsen