Hoe maak ik klassen aan?

Voor je van start kan gaan met je agenda, maak je één of meerdere klassen aan.

1. Op je dashboard klik je op 'Maak een klas aan' of  '+'. Terugkeren naar je dashboard doe je door linksboven op het Scoodlelogo te klikken.

2. Zoek je school door in het veld te typen. Geef je klas een naam en selecteer het juiste leerjaar.

3. Selecteer de vakken voor je klas. Eigen vakken kan je hier niet toevoegen. Bij aanmaak van een uurrooster kan je wel een eigen vaknaam kiezen.

4. Kies jouw leerplan en lerarenkit. Zo zullen je methodefiches links van je agenda verschijnen en sleep je ze in 1-2-3 in je agenda. Werk je voor een bepaald vak zonder methode? Dan kan je dit gewoon open laten.