Hoe plan ik lessen in mijn agenda?

Om gebruik te kunnen maken van je agenda, breng je eerst 3 zaken in orde:

Wanneer dit in orde is, wordt werken met Scoodle erg eenvoudig!

• Je past je uurrooster toe en sleept de methodefiches of zelfgemaakte lesfiches naar je agenda.
  • Op je dashboard zie je elke dag welke lessen je gepland hebt en open je onmiddellijk het juiste materiaal.
  • Via de doelenrapportage kan je op elk moment een overzicht bekijken van de doelen die je al behandeld hebt.

Hoe plan ik mijn lessen in?

Ga naar je agenda via 'Lesvoorbereiding' - 'Agenda'. Zie je je uurrooster niet onmiddellijk verschijnen of heb je meerdere uurroosters? Klik dan links onderaan op 'Uurrooster toepassen'.

Ga naar het tabblad 'lesfiches' aan de linkerkant van je scherm. Jouw eigen lesfiches en de methodefiches komen tevoorschijn. Neem ze vast met je linkermuisknop en sleep ze naar het juiste lesblok in je agenda.