Stap 3: Aan de slag met je Plantyn-lerarenkit

Werk je met een Plantyn-lerarenkit?
Lees hieronder hoe je snel je lesmateriaal in Scoodle kan activeren en terugvinden.

1. Koppel je knooppuntaccount

• Ga naar je Pofiel door rechts bovenaan op de landingspagina op je naam te klikken en 'Mijn Profiel' aan te klikken.
  • Klik in het tabblad 'Gekoppelde accounts' op de knop 'Koppel mijn account met Knooppunt'.
  • Geef eenmalig je knooppuntgegevens in en je knooppuntaccount is gekoppeld aan Scoodle.

2. Lerarenkit activeren

• Ga naar de landingspagina van Scoodle.
  • Geef in het invulvakje rechts je activatiecode in.
  • De lerarenkit verschijnt op je landingspagina bij 'Mijn lesmateriaal'.
  • Om de inhoud van de kit te bekijken, klik je op het covertje.