Hoe activeer ik mijn lerarenkit?

1. Koppel je knooppuntaccount

• Ga naar je profiel door rechts bovenaan op de landingspagina op je afbeelding te klikken en 'Mijn Profiel' aan te klikken.
  • Klik in het tabblad 'Gekoppelde accounts' op de knop 'Koppel mijn account met Knooppunt'.
  • Geef eenmalig je Knooppuntgegevens in en je Knooppuntaccount is gekoppeld aan Scoodle.

2. Lerarenkit activeren

• Ga naar je Scoodle Dashboard door linksboven op het Scoodlelogo te klikken.
  • Geef in het invulvak links je activatiecode in.
  • De lerarenkit verschijnt op je dashboard bij 'Mijn lerarenkits'.
  • Om de inhoud van de kit te bekijken, klik je op de cover.