Update 29/08/2017 - Verbetering bordboek

Ook onze bordboeken starten dit schooljaar met een nieuw jasje!

• Wijzigingen in het bordboek: Wil je dat je aantekeningen niet opgeslagen worden? Dan kan je dit voortaan standaard instellen (zie hieronder). Bij een rode diskette worden aantekeningen nooit opgeslagen.

Opgelet! Bij een groene diskette worden aantekeningen elke minuut opgeslagen. Wanneer je er zeker van wil zijn dat alle aantekeningen opgeslagen worden, klik je op de witte pijl.