Update 30/8/2017
  1. Schermbrede weergave: Wanneer je 3x op  klikt, zoom je het bordboek in. Ga je naar de volgende pagina, dan blijft deze weergave behouden.

Opgelet! Vergroot je het bordboek met  , dan blijft deze weergave niet behouden wanneer je naar de volgende pagina gaat.

2. Aantekeningen automatisch opslaan: Wil je dat je aantekeningen niet opgeslagen worden? Dan kan je dit voortaan standaard instellen (zie hieronder). Bij een rode diskette worden aantekeningen nooit opgeslagen.

Opgelet! Bij een groene diskette worden aantekeningen elke minuut opgeslagen. Wanneer je er zeker van wil zijn dat alle aantekeningen opgeslagen worden, klik je op de witte pijl.

Opgelet! In de schermbrede weergave worden bijlagen voorlopig nog niet opgeslagen. Wil je een document of Youtube-link toevoegen? Doe dit dat in de standaardweergave. Er wordt aan gewerkt om deze functionaliteit toe te voegen.