Update 16/11/2017

Beste iOmniwize/iKklik gebruiker,

Hieronder vinden jullie de recente vernieuwingen/wijzigingen in iOmniwize.

1. ZILL in iOmniwize

Scholen uit het katholieke net kunnen voortaan de doelen van het leerplan "Zin in leren!, Zin in leven!' toevoegen aan de lesfiches.

Wil je meer weten over het gebruik van ZILL in iOmniwize? Klik dan hier.

2. Algemene updates

• Rapporten: Puntcodes zijn instelbaar per instellingsnummer.
  • Dashboard: Opvolgingsactie is nu terug zichtbaar op het dashboard.
  • LVS iOmniwize: Volgroosters worden correct weergegeven in de pdf afdruk.
  • Klasagenda: Zoekfunctie voor lesfiches is terug operationeel.

Met vriendelijke groeten,
Het iOmniwize team.