Als je een taak wenst op te geven voor de leerlingen van klas B, maar je ziet in het overzicht klas A staan, dan dien je je eerst op de nieuwe Scoodle-omgeving uit te loggen.

Klik daarvoor op het profiel-icoon in de rechterbovenhoek.

En selecteer daarna "Uitloggen".

Vervolgens kan je vanuit de bestaande Scoodle-omgeving opnieuw de juiste lerarenkit en klas aanklikken. 

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Bekijk de gerelateerde artikelen of neem via dit formulier contact met ons op en we helpen je zo snel mogelijk verder.