Les opslaan als lesfiche

Wil je een les later graag hergebruiken? Sla de les dan op als lesfiche.

Een lesfiche heeft een naam en een code. Je geeft ze een plaats in jouw eigen Scoodle-mappenstructuur.

• De naam van je lesfiche is in principe het onderwerp van je les.
      • Je kunt een lesfiche een code geven. Zo vind je ze later heel eenvoudig terug: de eerste les Nederlands voor het vierde leerjaar geef je bijvoorbeeld de code NED4-001. De code is geen verplicht veld.
      • Een lesfiche moet een plaats krijgen in jouw mappenstructuur. Maak mappen aan per vak/leergebied en/of per leerjaar. Klik op ‘Map toevoegen’ om een map toe te voegen. Geef je map een naam en sla op.
      • Selecteer de map waarin je de lesfiche wilt bewaren. Klik op ‘Bewaren’. Je lesfiche is opgeslagen.

Je kunt de lesfiches organiseren via ‘Lesfiches’ in het menu. Leer er hier alles over.