Agendales inplannen

Wil je een les inplannen die je vorig jaar of vorige week in je agenda had ingepland?

Zelfs als je je lessen niet hebt opgeslagen als lesfiche, kan je de les nog eens toepassen in de agenda

Ik gaf de les enkele maanden geleden: stappenplan

• Klik het lesblok uit het uurrooster aan waar je de les wilt inplannen.
  • Kies voor “Lesfiche zoeken”
  • Selecteer dat je wilt zoeken in je agenda

• Ik zoek bijvoorbeeld naar mijn les over het paard van Troje. Dan typ ik “Troje” in. Ik zie mijn zoekresultaten links bij “Lessen in mijn agenda”. Als ik op een fiche klik, komt rechts een voorbeeld van de lesfiche tevoorschijn. Is het deze les die je wilt inplannen? Kies dan voor “Deze fiche toepassen”.

Ik gaf de les nog niet zo lang geleden: stappenplan

• Ga naar de les in je agenda die je opnieuw wilt inplannen
  • Neem de les vast en sleep ze naar de rechterkant van het scherm. Even geduld... en je agenda verspringt naar de volgende week!
  • Plaats de les in het gewenste lesblok.