Lesverloop: lesfases, lesstappen, lesinhoud en persoonlijke commentaar

Een les in Scoodle heeft een vaste vorm, opdat wij voor jou in één klap van jouw lesvoorbereiding een presentatie kunnen maken die je kan afspelen in de les. Je vindt hieronder een leuk voorbeeld!

Het lesverloop bestaat dus uit lesfases, en lesstappen met lesinhoud en materiaal. Bij elke stap kun je jouw persoonlijke commentaar noteren.

Sla je lesverloop op.

Klik op "Afspelen" om de presentatie op te roepen. De persoonlijke commentaar wordt niet getoond in de presentatie maar kan je oproepen via het i-icoon () in de presentatie.

Staan je lesfases, lesstappen en materiaal niet in de juiste volgorde?
Sla je lesverloop op en neem de gewenste lesfase, lesstap of materiaal vast om te verplaatsen. De lesfase of lesstap krijgen nu een kleur. Versleep de lesfase of lesstap.

Klik op de knop ‘Opslaan en sluiten’ om je nieuw aangemaakte les op te slaan en af te sluiten. Je hebt nu een agendales