Lessen zoeken

Een les-of methodefiche inplannen? Zoek heel eenvoudig in je lesfiches, de methodes en in je agenda met de optie "Lesfiche zoeken" in een lesblok.

Stappenplan

• Vink in het scherm  aan in welk onderdeel je wil zoeken: in de methodes, in je eigen lesfiches en/of in je agenda. Selecteer een leergebied en/of methode (optioneel).

• Tik een zoekterm in en klik op zoeken.
  • Je kan nu de zoekresultaten raadplegen via een lijst met zoekresultaten (1) of via de mappenstructuur (2).

TIP

Je kan nog eenvoudiger les-en methodefiches inplannen via de tab "Lesfiches" in de agenda!

Leer meer hier.