Kan ik onbeperkt materiaal toevoegen aan mijn bordboek(en) ?

Per Knooppunt-account heb je slechts 100 MB opslagruimte. (1 MB = 1 grote foto of 1 PDF van 5 pagina’s). Gebruik je bordboek dus niet als opslagplaats voor zware bestanden.

Tips:

Filmpjes nemen veel plaats in beslag. Je kan een pagina op Youtube aanmaken, de filmpjes daar posten en vanuit het bordboek linken naar het Youtube filmpje.

Je kan hetzelfde doen voor audio bestanden en presentaties door ze bijvoorbeeld in een map in je dropbox te zetten en een link naar deze online bestanden te leggen in je bordboek.

Is je geheugen toch vol?

Klik op het tandwiel onderaan rechts in het bordboek en verwijder bestanden die veel plaats innemen.