Aan welke systeemeisen moet Ambrasoft Taal en Rekenen en AmbraSoft De Taalbende voldoen.

AmbraSoft Taal en Rekenen en AmbraSoft De Taalbende  en Wiskanjers draaien volledig online. Er is dan ook geen installatie in het netwerk nodig om ermee te werken.
De oefeningen zelf zijn nog gemaakt in Flash. De oefeningen zullen dus niet werken op een tablet, wel op pc en mac.

• Minimale systeemeisen werkstations:

- Pentium 2 GHz processor.
- 512 MB RAM, 1024 of meer is aanbevolen.
- besturingssysteem: Windows, Linux of MacOS
- internetverbinding (breedband aanbevolen)

• Welke browser dien ik het best te gebruiken?

Wij raden Chrome of Firefox aan, maar ook IE 9+ zal werken. Uw browser dient een Flashplayer-plug-in  te bevatten.

http://www.google.be/intl/nl/chrome/

http://www.mozilla.org/nl/firefox/new/

• Hoe weet ik of Flash ‘draait’ op mijn browser?

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/find-version-flash-player.html

• Waar kan ik Flash installeren?

http://get.adobe.com/nl/flashplayer/

• Kan ik AmbraSoft Taal en Rekenen of AmbraSoft Taalbende of Wiskanjers op mijn tablet gebruiken?

Hoewel sommige tablets flash zouden ondersteunen, kan je de Ambrasoft oefeningen momenteel nog niet gebruiken op tablets.

We doen er evenwel alles aan om de Ambrasoft oefeningen om te vormen zodat ze ook op tablets te gebruiken zijn.

•  Kan ik AmbraSoft Taal en Rekenen of AmbraSoft Taalbende of Wiskanjers ook thuis gebruiken?

Zeker, ga naar www.ambrasoft.be en login zoals u dat op school zou doen.

•  Ik wil AmbraSoft gebruiken, maar stoot op een foutmelding. Wat doe ik?

Graag een schermafdruk maken van de foutmelding en doorsturen naar helpdesk@plantyn.com. U krijgt een ticketnummertje en uw vraag wordt zo spoedig mogelijk opgevolgd.