Les opslaan als lesfiche

• Wil je een les later graag hergebruiken, sla de les dan op als lesfiche.
  • Een lesfiche heeft een naam en een code. Je geeft ze een plaats in jouw eigen mappenstructuur.
    • De naam van je lesfiche is in principe het onderwerp van je les.
    • Je kunt een lesfiche een code geven. Zo vind je ze later heel eenvoudig terug: de eerste les Nederlands voor het vierde leerjaar geef je bijvoorbeeld de code NED4-001. De code is geen verplicht veld.
    • Een lesfiche moet een plaats krijgen in jouw mappenstructuur. Maak mappen aan per vak/leergebied en/of per leerjaar. Klik op ‘Map toevoegen’ om een map toe te voegen. Geef je map een naam en sla op.
    • Selecteer de map waarin je de lesfiche wilt bewaren. Klik op ‘Bewaren’. Je lesfiche is opgeslagen.
    • Je kunt de lesfiches organiseren via ‘Lesfiches’ in het menu.