Een doelenrapportage afdrukken

In je agenda kan je per klas opvragen welke doelen je in een bepaalde periode al dan niet behandelde. Klik in je agenda op 'Doelen afdrukken'.

Op dat moment krijg je volgende keuzes:

Je kiest het schooljaar, de klas waarvoor je een overzicht wil opvragen en het leerplan waarvan je wil weten welke doelen je al dan niet behandeld hebt in de periode die je onderaan opgeeft.

Je vindt hier automatisch jouw klassen terug en per klas de leerplannen waaraan je volgens je agenda hebt gewerkt in die klas.

Je kunt kiezen voor 2 types van overzichten:

• Een kort en krachtig overzicht: alleen een opsomming van de leerplandoelen
  • Een gedetailleerd overzicht: Hierin vind je niet alleen terug of je een doel behandeld hebt, maar meer specifiek ook in welke les je dat gedaan hebt.

Wanneer je 'alle doelen' selecteert krijg je een opsomming van alle doelen en krijgen de behandelde doelen een blauwe kleur.

Wil je alleen de doelen die rechtstreeks op de lesfiche staan? Vink dit dan aan.
Wanneer je dit niet aangevinkt, krijg je zowel de 'rechtstreeks' doelen als de 'onrechtstreekse' doelen. In een lesfiche kan je de onrechtstreekse doelen zien door op het vergrootglas voor een doel te klikken. Dan zie je welke ander doelen aan het betreffende doel gekoppeld zijn.