Hoe projecteer je met één klik alle materialen die bij een les horen?

Voeg je materiaal toe aan je lesvoorbereiding via het tabblad ‘Materiaal’ dat je ook wil kunnen raadplegen tijdens het afspelen van de les.

Vink de optie ‘Toon in toolbox’ aan wanneer je materialen wenst te koppelen die de hele les in je presentatie zichtbaar blijven. Materialen die enkel bij bepaalde lesstappen van toepassing zijn, worden gekoppeld in het Lesverloop.

Wanneer je jouw les afspeelt met materialen in de Toolbox, zal je links onderaan een knop ‘Extra Materialen’ te zien krijgen.

Tip!
Door te werken met ontdubbelde schermen kan de afspeler voor jezelf als leerkracht zichtbaar zijn op je laptop/pc en verschijnen de bronnen (bordboek, filmpjes, enz.) op het projectiescherm.