Hoe gebruik ik een Scoodle-jaarplan in Smartschool?

"Gebruik je Scoodle-jaarplan in Smartschool zodat je deze lessen kan inplannen in je schoolagenda en overzichten kan genereren van de leerplandoelen."

Importeer je Scoodle-jaarplan in Smartschool en koppel de juiste klassen

• Ga naar Smartschool.
  • Klik op ‘ga’ en daarna op ‘jaarplannen’.
  • Klik op ‘nieuw jaarplan’ – ‘mijn boekentas’ – ‘Scoodle – Plantyn’.
  • Onder ‘andere’ zoek je het gewenste jaarplan.
  • Koppel de juiste klassen en sla op.

Lessen toevoegen aan de agenda via het jaarplan

• Klik op ‘Open jaarplan’.
  • Klik op .
  • Selecteer een les en klik op  . Vink de juiste data en klassen aan.

Lessen toevoegen via de agenda.

• Open een lesblok in je agenda en ga naar het tabblad jaarplannen.
  • Vink ‘toon enkel jaarplannen waarmee reeds lessen gekoppeld zijn’ uit.
  • Klap het jaarplan open met de groene pijl.
  • Selecteer een les en sla op.