Update 12/10/2016 - Wat werd er aangepast?

Beste Scoodle gebruiker,

Met deze update werden volgende zaken verbeterd en aangepast:

- Extra materialen

• De lay-out van de pagina met materialen en oefeningen werd lichtjes aangepast zodat dit  de gebruikerservaring in een E-Kit vergemakkelijkt.
  • De knop ‘Meer’ bij eigen materialen werd aangepast naar ‘Bewerken’. en werd breder uitgezet om de gebruikservaring op een tablet te verbeteren.

- Extra materialen leerlingenkit:

• Via de leerlingenkit werd de knop ‘Eigen materialen toevoegen’ weggehaald.
  • De filter ‘Toon eigen materiaal’ werd veranderd naar ‘Toon het materiaal van je leerkracht' .

Met vriendelijke groeten,
    Het Scoodle team.