Hoe deel ik lesmateriaal met mijn leerlingen?

Bekijk hier het instructiefilmpje op Youtube.

Wanneer je een klas aangemaakt hebt, kan je lesmateriaal met je leerlingen delen. Voor de meeste methodes staat er per hoofdstuk een PDF met de oplossingen klaar. Daarnaast kan je ook zelf documenten toevoegen en ze via deze weg met je leerlingen delen.

Klik op je klas en vervolgens op lesmateriaal.mceclip0.png

Kies het document dat je wil delen en klik in de rechteronderhoek op het deelicoon.mceclip1.png

Of voeg eigen lesmateriaal toe en klik vervolgens rechtsonder op het deelicoon (let op: dit laatste niet vergeten!).

Je kan ook meerdere documenten selecteren met de CTRL-toets en in één keer delen via 'Geselecteerde bestanden delen'.

De gedeelde documenten verschijnen bij de leerlingen in het onderdeel lesmateriaal.