Hoe geef ik leerlingen toegang tot de oplossingen van hun boek?

Naast het delen van documenten en beeldfragmenten via 'lesmateriaal en oefeningen', kan je ook oplossingen uit het bordboek met je leerlingen delen. Het aantal pagina's kan je zelf kiezen.

1. Ga naar je bordboek.

2. Kies voor 'antwoorden delen via code'.Via deze knop kan je de code achteraf ook wijzigen.

3. Kies een code, de datum tot wanneer deze code geldig is en de pagina's waarvan u de oplossingen wil delen.

4. Klik op 'code opslaan' en geef deze code aan de leerlingen.

5. De leerlingen kunnen deze code op dezelfde plaats in het bordboek in hun eigen Scoodle-profiel ingeven.