Hoe bekijk ik gratis demomateriaal?

Ben je benieuwd naar een bepaalde methode van uitgeverij Plantyn? Wil je graag eens bladeren door een (nieuw) boek? Activeer dan de sneakpreview in Scoodle. Zo krijg je 90 dagen gratis toegang tot het demomateriaal.

• Ga naar www.scoodle.be en klik op ‘Meld je aan’ – ‘Knooppunt’ (1).

• Klik op catalogus (2).

• Scroll door de hele catalogus of zoek op methode of vak.
  • Klik op de knop Sneak Preview (3) om het materiaal gratis in te kijken.

• Het demomateriaal blijft 90 dagen beschikbaar op je Scoodle startpagina.

* Heb je nog geen Scoodle-account, dan kan dit stappenplan je helpen.