Hoe bewaar ik de oefenresultaten van mijn leerlingen? Hoe bewaar ik de oefenresultaten van mijn leerlingen?

Hoe bewaar ik de oefenresultaten van mijn leerlingen?

In je Scoodleaccount worden de resultaten van de leerlingen uit je klassen automatisch bewaard. Wanneer je de resultaten van een vorig schooljaar wil bekijken, ga dan naar 'Mijn klassen' en pas rechtsboven het schooljaar aan.

Wil je de oefenresultaten van je leerlingen graag bewaren op je computer? Download dan de Excel met resultaten op de klaspagina. De knop 'Download Resultaat' vind je in je klas boven de oefenresultaten.

Het herbekijken van oefenresultaten kan een meerwaarde zijn bij een bezoek van de inspectie.

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Neem dan via dit formulier contact met ons op en we helpen jou zo snel mogelijk verder.