Ik wijzigde mijn e-mailadres en u zijn mijn lerarenkits verdwenen?

Dit kan je eenvoudig oplossen door onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar www.knooppunt.net en meld je aan met je nieuwe e-mailadres.

2. ga naar www.scoodle.be en klik op 'Meld je aan' - 'Knooppunt'.

3. Klik rechtsboven op je naam en kies 'Mijn profiel'.

4. Klik op 'Gekoppelde accounts'.

5. Klik op 'Ontkoppel mijn Knooppunt account'.

6. De knop verandert naar 'Koppel mijn Knooppunt account'. Klik hier opnieuw op.

Wanneer je vervolgens naar de startpagina van Scoodle gaat, zal je je lerarenkits opnieuw zien verschijnen.