Hoe komt het dat mijn lerarenkits niet verschijnen?

Heb je alle activatiecodes ingegeven en zie je je lerarenkits toch niet verschijnen, dan heb je vermoedelijk recent je e-mailadres gewijzigd in Knooppunt. Dit kan je eenvoudig oplossen door onderstaande stappen te volgen:

1. Ga naar www.knooppunt.net en meld je aan met je nieuwe e-mailadres.

2. ga naar www.scoodle.be en klik op 'Meld je aan' - 'Knooppunt'.

3. Klik rechtsboven op je naam en kies 'Mijn profiel'.

4. Klik op 'Gekoppelde accounts'.

5. Klik op 'Ontkoppel mijn Knooppunt account'.

6. De knop verandert naar 'Koppel mijn Knooppunt account'. Klik hier opnieuw op.

Wanneer je vervolgens naar de startpagina van Scoodle gaat, zal je je lerarenkits opnieuw zien verschijnen.

Lukt het toch niet? Stuur dan een e-mail naar helpdesk@plantyn.com met vermelding van het e-mailadres dat je op Knooppunt gebruikt en de activatiecode van de lerarenkit die niet werkt.