Update 27/08/2018 - Nieuw Dashboard!

Wat is er veranderd in Scoodle?

Vanaf 1 september heeft uw dashboard een moderner uitzicht gekregen!
Dit zodat u sneller en gemakkelijker aan de meest gebruikte onderdelen van Scoodle kan komen.

Het dashboard bestaat uit 3 onderdelen:

1. Mijn lerarenkits
  2. Mijn klassen
  3. Mijn Agenda

Mijn lerarenkits

Aan de linkerkant van het dashboard vindt u alle functionaliteiten van de lerarenkits bij elkaar:

1. Activeer een lerarenkit door je code in het invulkader te plaatsen en op de grote plus te klikken.
  2. Vind daarna al uw geactiveerde lerarenkits bij elkaar in 1 overzichtje.
  3. Wilt u graag een lerarenkit bekijken die u nog niet activeerde? Dan klikt u op 'Bekijk andere lerarenkits' om in de catalogus van Plantyn terecht te komen.
  4. Indien u meer dan 4 lerarenkits geactiveerd hebt, kan u aan de hand van de bolletjes of pijltjes gemakkelijk navigeren naar het volgende overzicht met lerarenkits.

Mijn klassen

1. Met de +-knop kan u eigen klassen aanmaken, waarmee u een uurrooster opstelt. Indien u gebruik maakt van het agenda, raden wij u dat ten zeerste aan voor de doelenrapportage!
  2. Van zodra u klassen heeft aangemaakt, komen deze per 2 onder elkaar te staan. Wilt u aanpassingen maken aan uw klas? Dan kan dat door er op te klikken.

Mijn Agenda

1. Indien u in het agenda lessen heeft ingepland, zullen de geplande lessen van vandaag op de rechter kant van uw dashboard komen te staan.
    Door op een lesmoment te klikken, opent u de lesfiche en kan u meteen aanpassingen maken.
  2. Wilt u naar het agenda gaan? Dan klikt u op 'Open Agenda' en met 1 klik opent deze meteen op uw weekoverzicht.
  3. Indien u graag een kijkje neemt naar de volgende of vorige dag, kan dat gemakkelijk door een klik op de pijltjes.