2) Hoe kan mijn kind aanmelden?

Scoodle Play is een online platform, waarop uw zoon of dochter via de computer of tablet oefeningen op taal en rekenen kan maken. Om oefeningen te maken moet hij/zij zich eerst aanmelden en dit kan zowel in de klas als thuis.

De aanmeldgegevens kunnen bekomen worden bij de juf of meester.
Vaak worden deze in het agenda meegegeven a.d.h.v. onderstaande sticker:

Wanneer uw zoon of dochter voor de eerste keer op Scoodle Play (Via de link www.scoodleplay.be) aanmeldt, zal hij of zij 4 zaken moeten ingeven: een schoolcode, klas, klasnummer en wachtwoord. Daarna moet hij/zij alleen nog op 'Login' klikken, om van start te gaan!

De volgende keer dat uw kind zich op dezelfde computer of tablet wilt aanmelden, zullen zijn aanmeldgegevens onthouden zijn, behalve zijn wachtwoord. Door op zijn naam en avatar te klikken, zal uw kind alleen het wachtwoord moeten ingeven en gemakkelijk kunnen aanmelden.

Wanneer uw zoon of dochter zijn of haar aanmeldgegevens kwijt is, kunnen deze niet zelf opnieuw opgevraagd worden. Hiervoor contacteer je altijd de juf of meester. Die kan in de leerkrachtenaccount van Scoodle gemakkelijk deze gegevens opnieuw opzoeken.