Ik heb een Scoodleaccount, maar nog geen Knooppuntkoppeling?

Om de code uit je boek te kunnen activeren, heb je een koppeling met Knooppunt nodig. Zonder deze koppeling kan je geen materiaal bekijken of oefeningen maken. Hieronder leggen we uit hoe je deze koppeling in orde kan brengen wanneer je al een Scoodleaccount hebt, maar nog geen Knooppuntkoppeling.

1. Klik rechtsboven op je naam en kies 'Mijn profiel'.

2. Klik op 'Gekoppelde accounts' en daarna op 'Koppel mijn Knooppunt account'.

3. Heb je al een Knooppunt-account? Dan vul je hier je e-mailadres en wachtwoord in. Heb je nog geen Knooppunt-account? Klik dan op 'Nieuw, registreer hier'.

6. Vul de gevraagde gegevens in en klik op 'Registreren'.

7. Knooppunt stuurt je een e-mail. Kijk zeker ook in je SPAM/junk mail.

8. De e-mail van Knooppunt bevat een link waarop je kan klikken. Hiermee bevestig je de koppeling met Knooppunt.