Ik heb een Scoodle-account, maar nog geen Knooppuntkoppeling

Om een lerarenkit te kunnen activeren, heb je een koppeling met Knooppunt nodig. Zonder deze koppeling kan je geen bordboeken en/of materiaal bekijken. Hieronder leggen we uit hoe je deze koppeling in orde kan brengen.

1. Klik rechtsboven op je naam en kies 'Mijn profiel'.

2. Klik op 'Gekoppelde accounts' en daarna op 'Koppel mijn Knooppunt account'.

3. Heb je al een Knooppunt-account? Dan vul je hier je e-mailadres en wachtwoord in. Heb je nog geen Knooppunt-account? Klik dan op 'Nieuw, registreer hier'.

6. Vul de gevraagde gegevens in en klik op 'Registreren'.

7. Knooppunt stuurt je een e-mail. Kijk zeker ook in je SPAM/junk mail.

8. De e-mail van Knooppunt bevat een link waarop je kan klikken. Hiermee bevestig je de koppeling met Knooppunt.

Krijg je de melding 'Deze gebruiker bestaat al'? Dan heb je per ongeluk twee Scoodle accounts, één met Knooppunt en één met Smartschool. Deze koppeling kan alleen door de helpdesk in orde gemaakt worden. Stuur een e-mail naar helpdesk@plantyn.com en wij brengen dit onmiddellijk voor jou in orde. Vermeld zeker onderstaande gegevens.

Naam:

E-mailadres van Knooppunt:

Smartschooldomein: