2) Waar vind ik de logingegevens van mijn leerlingen?

Nadat u een klas heeft aangemaakt op het dashboard van scoodle, kan u deze openen door er op te klikken. Hier vindt u de lijst met alle leerlingen die de schoolbeheerder heeft aangemaakt.

Bovenaan de lijst vindt u de knop 'Download etiketten' die u kan gebruiken om een pdf-je met logingegevens voor Scoodle Play te downloaden. De pdf is zodanig opgebouwd dat u hem kan afprinten op etiketten om in het agenda van de leerlingen te kleven.

De etiketten kunnen afgedrukt worden op etikettenpapier met 14 etiketten van 99,1 mm x 38,1mm, zoals:

• Avery L7163 (laserprinter)
  • Avery J8163 (inktjetprinter)
  • Herma n° 5076 (laserprinter en inkjetprinter)
  • Herma n° 4678 (laserprinter en inkjetprinter)