Update 15/03/2018

Beste iOmniwize/iKklik gebruiker,

Hieronder vinden jullie de recente vernieuwingen/wijzigingen in iOmniwize.

1. ZILL-rapportage voor scholen van Katholiek Onderwijs Vlaanderen

Heb je ZILL-doelen toegevoegd aan lesfiches in je klasagenda? Dan kan je voortaan een rapportage opvragen!

Wil je meer weten over het gebruik van ZILL in iOmniwize? Klik dan hier.

2. Algemene updates

• Gegevens leerlingen: De filterinstellingen worden onthouden, ook na herstarten browser.
  • Gegevens leerlingen: Het is niet meer mogelijk om het zorgtype agenda-evaluaties of screenings te verwijderen. Onder deze zorgtypes kan je ook geen formulieren meer aanmaken.

3. Bugfixes

• Lesfiches en BC's: Wanneer je ZILL-doelen op een lege fiche plaatst die aan een BC hangt, blijven de doelen van het BC behouden.

Met vriendelijke groeten,
Het iOmniwize team.